Ligging

Vragen? Neem contact met ons op!___Wij horen graag van u!___Graag tot ziens op de jachthaven!

WATERSPORTCENTRUM
BRAASSEMERMEER

Plantage 91
2377 AE Oude Wetering

Telefoon: 071-3314002
GSM: 06-53207051

 

 

Open Panel
Ligging van ons watersportcentrum: makkelijk bereikbaar

Tussen de steigers in.

Niet alleen over water, maar ook via de weg is ons watersportcentrum gemakkelijk bereikbaar! Dat is handig voor zowel de vaste ligplaatshouders als de bezoekers.

Op Rijksweg A4 Amsterdam-Den Haag neemt u afslag Roelofarendsveen/De Kaag en volgt de wegaanduiding 'Oude Wetering'. Zie ook de plattegrond en de routebeschrijving op deze website.

Op en rondom onze jachthaven is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

 

De omgeving van de jachthaven

Watersportcentrum Braassemermeer is schitterend gelegen in het 13e eeuws dorpje Oude Wetering in de gemeente Kaag en Braassem, in midden Holland, in het hart van Hollands merengebied. Een bijzonder fraai stukje natuurgebied met veel bezienswaardigheden. Zowel passanten als vaste ligplaatshouders kunnen alle kanten uit.

Velen hebben deze mogelijkheid reeds ontdekt en kiezen steeds opnieuw voor Watersportcentrum Braassemermeer als uitvalshaven. Alles over de omgeving van Kaag en Braassem, geschiedenis, evenementen, routes en meer vindt u op de pagina van het VVV kantoor.

 

Uitzicht op de steigers van de jachthaven.
Fietstocht maken rondom het Braassemermeer

De omgeving biedt de bezoeker een breed recreatieaanbod waaronder mooie vaar, wandel, en fietsroutes dwars door het groene hart.

Er zijn er speciale fiets-, skate- en wandelroutes uitgezet door nog ongerepte natuur. Op de jachthaven zijn een aantal gratis leenfietsen beschikbaar, trek er een dagje op uit op de fiets!

 

 

Tips voor een dagje uit? Bij ons aan het goede adres!

Ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven. De steden Amsterdam, Den Haag en Leiden bevinden zich op een half uur rijafstand net als de kustplaatsen Noordwijk, Katwijk en Scheveningen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag en beschikken over vele kaarten en plattegronden. Of kijk op de website van het VVV van Kaag en Braassem.

 

Uitzicht op het terrein van de jachthaven.Jachthaven Braassemermeer 3 sterrenJachthaven Braassemermeer 3 sterrenJachthaven Braassemermeer 3 sterren

WATERSPORTCENTRUM
BRAASSEMERMEER

Plantage 91
2377 AE Oude Wetering

Telefoon: 071-3314002
GSM: 06-53207051

 

 

 

Watersportcentrum Braassemermeer golven uit het logo