Watersport

Vragen? Neem contact met ons op!___Wij horen graag van u!___Graag tot ziens op de jachthaven!

WATERSPORTCENTRUM
BRAASSEMERMEER

Plantage 91
2377 AE Oude Wetering

Telefoon: 071-3314002
GSM: 06-53207051

 

 

Open Panel

Op het Braassemermeer zijn er naast het genieten van uw boot op onze jachthaven nog vele watersporten te beoefenen, hier een greep uit de mogelijkheden. Heeft u vragen? Laat het ons weten! Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden die het Braassemermeer u biedt!

 

Zeilen op het BraassemermeerZeiltjalk Vrouwe Fortuna voor een dagje uit.

Varen door het Groene Hart en verder!

Zeilen op het Braassermermeer en de omliggende wateren? Dat kan!

Genieten van de mooie meren en de weidse polders in onze omgeving. We geven u graag tips over de mooiste plekjes van het Groene Hart van Holland.

Zowel ervaren zeilers als beginnende zeilers kunnen we voorzien van advies, bijvoorbeeld bij de koop of huur van een zeilboot of een dagje meevaren als passagier. 

 

Staande Mast Route

Populaire vaarroute: staande mast route

Ook buitenlandse watersportliefhebbers hebben deze route ontdekt! Vele zeilboten maken landinwaarts binnendoor een tocht over de rivieren in plaats van over zee via de Staande Mast Route. Onze jachthaven ligt aan de Staande Mast Route ongeveer halverwege, ideaal om bij onze jachthaven een pitt-stop te maken!
 
Meer informatie over de Staande Mast Route is te vinden op https://www.rijkswaterstaat.nl/ en http://www.varendoejesamen.nl/  (Hier kunt u de brochure van de Staande Mast Route downloaden).
 
Watersportcentrum Braassemermeer is vanwege de diepgang ook voor grotere zeilschepen bereikbaar! (max 3 tot 3,5 meter).

  

Leren waterskiën op het Braassemermeer?Boten aan de steigers in de jachthaven

Waterskiën op het Braassemermeer is ook mogelijk.

Bent u nog geen waterskiër en zou u graag les hebben in waterskiën? Wij adviseren u graag over waterskischolen op het Braassemermeer. Voor alle onderdelen van het waterskiën kunt u bij de waterskischolen op het Braassemermeer terecht. Waterskiles is mogelijk voor beginners en gevorderden: iedereen kan leren waterskiën, van jong tot oud!

Stunten op de waterski tijdens de skiles

Wanneer het waterskiën op twee waterski’s al snel goed gaat, kan de waterskischool u leren om op één waterski te gaan skiën!

Waterskischolen kunnen u zelfs leren slalommen op de waterski.

Veel uitdaging dus!

 

Wakeboardschool Reflex

Wakeboarden op het Braassemermeer.

Naast waterskiën op het Braasemermeer is ook wakeboarden een mogelijkheid! Wakeboardschool Reflex is voor iedereen, van beginnend tot gevorderd, van jong tot oud. Naast wakeboarden, waterskiën, wake surfen verzorgen zij allerlei aktiviteiten op het water, bijvoorbeeld ook funtubes, banana, fun ski en kneeboards, kortom alle ingrediënten voor een heerlijke dag op het water.

Wakeboardschool Reflex is ook een testcenter, zij beschikken daardoor over de nieuwste materialen wakeboards en wetsuits. U kunt de wakeboards en bindingen testen voordat u deze aanschaft. Dit geldt ook voor de wetsuits en impact vesten. Probeer eerst watersportartikelen uit alvorens dseze in de winkel te kopen. Maak uw beslissing op het water.

Meer informatie op www.wakeboardschoolreflex.nl

 

Meer weten over watersporten op het Braassemermeer? Neem dan contact met ons op!

WATERSPORTCENTRUM
BRAASSEMERMEER

Plantage 91
2377 AE Oude Wetering

Telefoon: 071-3314002
GSM: 06-53207051